ABOUT

despre noi

Buna, noi suntem Andreea si Razvan, un cuplu tanar de fotografi, care impart aceeasi pasiune pentru fotografie.

Dedor a insemnat confirmarea faptului ca lucram foarte bine impreuna. Ne completam, ne ambitionam prin idei creative inedite si reusim sa acoperim viziuni diferite (cea feminina si cea masculina).

Numele “dedor” vrea sa evidentieze rolul important al fotografiilor in viata noastra,odata cu trecerea timpului. O fotografie dintr-un moment frumos sau important din viata ta, este o amintire, o dovada, un motiv de dor.

BEHIND THE BUSINESS

13055738_1121385681218203_431589091619954071_o

Andreea

Salut, eu sunt Andreea. Despre mine iti pot spune ca sunt absolventa de cursuri universitare de publicitate, dar din totdeauna pasionata de fotografie, moda si tot ce defineste arta frumosului.

Atunci cand tin aparatul in mana, incep sa vad altfel cotidianul, oamenii, trairile, arhitectura si detaliile din jurul meu. Totul capata o alta nuanta, totul se incadreaza intr-o anumita poveste, cu personaje, intriga, actiune… si nu de putine ori, doar un anumit “je ne sais quoi” ma indeamna sa captez momentul.

Pentru mine, o fotografie frumoasa este aceea care surprinde un moment si o poveste din viata noastra. Totodata, cred ca in spatele unei imagini inedite sta intotdeauna amprenta personala a fotografului, viziunea lui asupra emotiilor si a frumosului.

Studio Session-018

Razvan

Salut, eu sunt Razvan. Sunt “economist cu acte in regula” insa, pentru mine, debutul in fotografie a fost în anul 2011 cu primul dSLR,  iar la inceput am simtit fotografia ca pe un hobby foarte interesant care imi oferea posibilitati infinite de a surprinde diverse momente. Fotografia este oportunitatea de a invata lucruri noi din fiecare eveniment surprins, atat profesional cat si personal.

Unica si preferata, in opinia mea, consider ca este fotografia de nunta. Aici regasesc oameni, trairi, locuri si sentimente mereu diferite care imi dau sansa de a surprinde sentimente in imagini. O fotografie poate sa iti aduca zambete, emotii sau lacrimi de bucurie.

Ca fotograf imi place sa lucrez cu oameni pozitivi, dinamici cu care sa am o relatie deschisa de comunicare si colaborare. Acest lucru este important pentru mine, pentru a putea surprinde fotografii cat mai naturale si mai expresive. Acestea sunt cele care raman de la o generatie la alta şi creeaza emotii si te ajuta sa retraiesti momentele… dedor 🙂

WORK with PASSION!

Fiecare zi de lucru incepe cu un plan bine pus la punct, detaliile notate, o multime de “idei la pachet”… si intotdeauna cu zambetul pe buze si chef de munca. Daca asta inseamna sa lucrezi din pasiune, si munca sa fie un moment de creativitate si detasare, inseamna ca suntem in locul potrivit. Pentru noi, bucuria si aprecierea unui client, vor fi intotdeauna etalonul evaluarii muncii noastre.

0